Arrangementer og guidede ture

Arrangementer og guidede ture

Arrangementer og guidede ture

Ta’ på familietur til det Van(d)vittige Vidunderlige Vadehav

Trænger familien til at komme ud af huset og opleve noget nyt, så er MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring på banen med en ny aktivitet. Igen kan familierne låne en rygsæk med kort og grej, og på forårets familietur bliver de sendt på opdagelse omkring det Van(d)vittige Vidunderlige Vadehav ved Myrthuegård.

I en tid præget af mange aflysninger og restriktioner har formidlerne i MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring tænkt ud af boksen og udviklet endnu et tilbud til børnefamilier, så de på egen hånd kan opleve den storslåede natur i den nordlige ende af Vadehavet ved Myrthuegård.

Det nye initiativ følger efter den store interesse, som MYRTHUE hen over efteråret og vinteren har oplevet for familieturen med Gravanden Gustav ved Myrthuegård.

”Det har været en velbesøgt succes, som rigtig mange familier har været glade for, og derfor har vi taget de gode erfaringer med videre i en ny oplevelse, hvor familierne kan tage på tur til det Van(d)vittige Vidunderlige Vadehav,” fortæller Dorte Vind, leder af MYRTHUE.

Rygsæk med kort og grej

Med udgangspunkt i Myrthuegård kan gæsterne nu igen gratis låne en rygsæk fyldt med kort, grej og inspiration til aktiviteter for børn og voksne om og ved Vadehavet. Turen er samlet ca. 2 km. lang, og gæsterne henter rygsækken i Myrthuegårds hvide ”Svalehus”, der altid er åbent. Det er også en god idé at tage mad og drikke med på udflugten, og der er gode steder til en hyggelig pause og et lille hvil.

Turens aktiviteter sætter fokus på Vadehavets vidunderlige natur, som foruden nationalpark er udpeget til UNESCO Verdensarv. Aktiviteterne tager afsæt i Nationalpark Vadehavets undervisningsportal Mit Vadehav.

Familieturen er en del af den udvikling, som MYRTHUE har sat i gang, fordi Myrthuegård er blevet udpeget til port til Nationalpark Vadehavet. Er du interesseret i flere oplysninger om projektet, kan du læse nærmere her: https://nationalparkvadehavet.dk/udvikling-og-samarbejde/projekter/velkommen-til-nationalpark-vadehavet/

Kontaktinformation

Dorte Vind, leder af MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring, tlf. 27 74 12 77, dvk@esbjergkommune.dk