Besøgende

Besøgende

Besøgende

Vi har desuden etableret en Gæstepavillon, så du/I kan søge læ og nyde din/jeres medbragte mad i Storhaven.Når vi har mange gæster i sæsonen, er Gæstepavillonen til dig, der kommer et smut forbi, vil gå en tur i plantagen, til vadehavet eller vil se vores udstilling.

Læs vores retningslinjer herunder:


Udstilling og biograf

Besøg vores udstilling Hvor Å, Hav og Mennesker Mødes, som er åben hver dag fra kl. 10.00-20.00. Der er gratis adgang og indgang fra gården, hvor du finder et skilt med ”Udstilling”.

I selvvalgsbiografen er er altid fem forskellige film på repertoiret. Det er gratis at besøge biografen, og der er plads til en større gruppe på samme tid.

Max 15 personer - uanmeldt aftener og weekend

Mindre grupper op til 15 personer er velkomne til uanmeldt på hverdagsaftener og i weekender at benytte borde og bænke, hvis ikke vi har et arrangement eller andre besøgende. Hvis der er anmeldte grupper i området, er I velkomne til at spise medbragt mad i Gæstepavillonen i Storhaven ved bålstedet.

Større grupper, dvs. mere end 15 personer, henvises til Blå Flag-pladsen ved Marbækgård eller til Kravnsøpladsen på Myrtuevej (ca. 500 meter tilbage mod Vestkystvejen). Drej til venstre, når du kører ud af gårdspladsen.

Det er ikke tilladt at have bål eller grill på Myrthuegård! Vi henviser igen til Kravnsøpladsen eller området ved Marbækgård.

Gå tur i området

I er meget velkommen til at gå tur til Vadehavet eller rundt i Marbæk Plantage.

Feltstationen

I må gerne besøge Feltstationen i skoven. Her finder I seks små hytter med hvert sit tema, som repræsenterer naturtyper og landskabet. De er udviklet med udgangspunkt i fortællingen om den danske eventyrer Jens Bjerre og hans berømte rejser. I formidlingen tager naturvejlederne 0-6 årige børn med på opdagelsesrejse i Myrtueområdet, hvor samler de indtryk, som de tager med til Feltstationen.

I weekender og på hverdagsaftener, når der ikke er formidling med børnegrupper, er Feltstationen åben for oplevelser for familier med børn.

Læs vores folder her eller snup en folder indenfor døren til udstillingen.

Fugle

Ved marken ud mod Vadehavet kan du finde tegninger og fuglestemmer af nogle af de mange fugle, der lever i eller passerer Myrtue og Marbæk.

Faciliteter og lokaler
Det er i nogen grad muligt at anvende lokaler til møder, kurser, konferencer eller personalearrangementer, når disse har sammenhæng med stedets natur- og kulturformidling. Katedralen kan ved foredragsopstilling huse ca. 80 personer. Ekkosalen og Grovkøkkenet kan indgå ved større arrangementer.  Mødelokalet Udsigten – med udsigt over Ho Bugt – har plads til 16 personer.

I forbindelse med kurser mv. er det muligt, at benytte vores hytter og shelters.

Shelterne lånes også ud til mindre grupper.

Vi lejer ikke ud til private arrangementer.