Besøgende

Besøgende

Besøgende

Besøg frugthaven

Haven er til fri afbenyttelse. Du er meget velkommen til finde en hyggelig plet herude, hvor du kan nyde din medbragte madpakke. I april/maj kan vi kan i særdeleshed anbefale en tur til gården. I disse måneder fødes vores lam, og i aftenskumringen kan du opleve de nye lam boltre sig i kådhed på marken.

Andre muligheder

Du er også velkommen til at besøge 1000-års Skoven, som ligger for enden af stien bag stalden - i skoven er der mulighed for lidt motion, eller du kan spise din medbragte mad ved det store plankebord. Du kan også følge de grønne afmærkninger, som starter på gårdspladsen og gå en tur på Energisten (ruten er 6,5 km).

Hvis der er børnegrupper i området, er du velkommen til at benytte grill-/ bålområdet bagerst i haven mod Krebsestien. Dette område er forbeholdt gæster uden aftale og kan således benyttes efter ”først til mølle prin- cippet”. Alle andre steder er det ikke tilladt at tænde grill eller bål!

På hverdagsaftener og i weekender er du meget velkommen til at benytte de andre borde/bænke, hvis der ikke er gæster som fx skoleklasser eller foreninger herude.

Du er også velkommen til at se dyrene på de forskellige marker. Der er ikke adgang til dyrene.