Dagtilbudstjenesten

Et væld af læringstilbud fra natur- og kulturinstitutionerne i Esbjerg KommuneEt væld af natur- og kulturformidlingstilbud

Alle MYRTHUEs tilbud til Esbjergs kommunale og selvejende dagtilbud er samlet på hjemmesiden ude.nu.

ude.nu får du et samlet overblik over de eksterne læringsmiljøer i Esbjerg Kommune – både natur- og kulturinstitutioner og erhvervsliv.

ude.nu finder du også en nøje beskrivelse af hver enkelt tilbud til dagtilbud og skoler. Se MYRTHUEs profil på ude.nu her.

Valg af natur- og kulturformidlingstilbud

Det bedste udbytte af et besøg får I, hvis I vælger et emne, som børnene har arbejdet med eller skal i gang med.

Hvis du er i tvivl om, hvor i forløbet et besøg hos MYRTHUEs steder vil passe bedst ind, er du velkommen til at ringe til os på telefon 7616 8100 eller sende en mail til myrthue@esbjergkommune.dk.

Find lige det forløb som passer jer

Leder du efter en aktivitet med fokus på f.eks. Vadehavet, krible krable eller gårdens dyr? Så gå til siden for dagtilbud og prøv at søge på dit stikord vha. søgefeltet. Blandt de matchende sider finder du bl.a. en del af vore aktiviteter, som har lige præcis det fokus, du ønsker.

Booking

Ønsker du at booke hos MYRTHUE - Natur, Kultur & Læring, kan du kontakte Fælleskontoret MYRTHUE ved at sende en mail til myrthue@esbjergkommune.dk eller ringe 7616 8100.

Ønsker du at tale med en formidler, se om os.